2020

Nytt år och jag firade in det nya året med mina kära vänner. Jag är väldigt väldigt positiv till det nya året och ser fram emot varje ny dag, vecka, månad. Jag har alltid gillat första dagen på året, eftersom det blir som en slags nystart. Det bara är så. Man kan börja om, byta jobb, flytta till en ny bostad, bestämma sig för något nytt. När jag ser tillbaka på 2019 så blir jag lycklig. Jag köpte min lägenhet, jag reste, jag skapade många fina minnen. Och det är för mig lycka. Men framför allt så vågade jag chansa, dejta personer jag aldrig skulle dejta vanligtvis, falla för någon, låta någon se mig för den jag är. För att sedan bygga upp det igen och bli ännu starkare och säkrare i mig själv. Jag är nöjd med min omgivning, mitt hem, mig själv och det är det viktigaste för att kunna ha ett tryggt och fint liv.

Jag brukar aldrig ha några direkta nyårslöften, så det har jag inte i år heller, men mål däremot kan man ha. Det hade jag förra året och mina mål uppfylldes! Så jag tror på det.

I år vill jag fokusera på att ta hand om mig själv mer. Gå på massage och ansiktsbehandlingar oftare, gå långa promenader, vila, inte stressa över jobb utan försöka se mer positivt på den biten, resa, ha roligt, fortsätta inreda min lägenhet och skapa hemmet jag drömmer om.

Jag längtar som sagt efter detta år. Skönt med en nystart som känns väldigt bra. Jag är positiv, glad och förväntansfull. 2020, jag är så redo för dig.

Gillar

Kommentarer