ALLT OM MIN BRÄNNA OCH TIPS FÖR ATT FÅ EN FIN BRÄNNA

Annons: Innehåller reklamlänkar 

Okej, här kommer ett långt inlägg om min bränna och mina tips för att få och behålla en fin bränna. Gärna året runt! Jag är en person som älskar att vara brun. Jag känner mig som finast utomlands på stranden där jag är osminkad med en gyllenbrun hy. Solen gör mig lycklig. Men hur har jag fått just min bränna? Vad använder jag för produkter? Och hur behåller jag min bränna året runt?

Prio ett enligt mig är bra produkter! Jag är egentligen väldigt ljus i hyn men den ljusa hyn har jag inte sett på flera år. Jag har så länge jag kan minnas rest till varmare grader när vädret här i Sverige svikit. Som liten reste jag med familjen och idag reser jag också 1-3 gånger per år. Jag har alltså fått i mig D vitamin från solen även under hösten/vintern, för att jag försöker resa utomlands då. Något som är otroligt viktigt är solskyddsfaktor även om det inte är supervarmt ute. Jag använder mig alltid av denna till ansiktet (klick!) och denna till kroppen (klick!). Det har varit mina favoritprodukter länge och man får en exotisk känsla och doft vart man än befinner sig. Trots hög solskyddsfaktor har jag råkat bränna mig denna sommar och även utomlands någon gång - Något som dock lägger sig ner rätt fort på mig. Kanske för att jag alltid smörjer in mig med denna produkt (klick!) efter jag vistats i solen. Tips tips! Många säger att brännan man får utomlands inte håller länge till och att de antingen börjar flagna eller tappar färg så fort de kommer till Sverige. Jag har nog hittat lösningen till det. Först och främst ska man skydda sig som sagt. Man blir faktiskt brun ändå, och bäst av allt är att man får en bränna som håller sig längre om man skyddar sig. Det är verkligen så viktigt att komma ihåg.

Men sen har jag hittat så himla bra produkter som fick mig bli så fin och såå brun. Jag pratar självklart om produkter från Bali Body<3 Alltså, jag är helt förälskad i alla deras produkter. Jag har provat det mesta men tänkte skriva om mina absoluta favoriter. Min första favorit är ”Watermelon Tanning Oil” som ni kan hitta HÄR. Det är en solrosolja med doft av vattenmelon med SPF6. Denna naturliga olja ger mig en djup bränna samtidigt som den skyddar och hydrerar huden. Anledningen till att brännan blir så otroligt bra är för att den är berikad med vattenmelonfröolja och ja, man blir så himla fin och sommarfräsch av denna olja! Använde den för första gången förra sommaren i Grekland och jag har sen dess haft den där fina och fräscha brännan. Tack vare just denna olja! Faktiskt. En annan favorit jag har är ”Natural Tanning & Body Oil” som jag använder efter duschen. Denna olja är gjord av naturliga och ekologiska råvaror, och återfuktar huden till max. Förutom dessa oljor så har jag även testat deras BB Cream. Den är perfekt att ha på sommaren, utomlands eller varför inte under vinterhalvåret också? Man får ett sånt fint glow i ansiktet och man känner sig inte ”för sminkad”. Naturligt glow i ansiktet helt enkelt! På bilden ovan ser ni även denna olja (klick!). En goding som gett min hy den där perfekta bronze-nyansen. Doften påminner mig om choklad och den är väldigt lätt också. Inte för tung som en sådan olja kan vara. Sedan innehåller det ingredienser som ger skydd mot UV-strålar.

Så, jag använder mig alltså utav solskyddsfaktor som jag länkat här ovan och sedan oljor från Bali Body. Min bränna har, tack vare dessa produkter, kommit för att stanna och är framför allt fräsch. Något annat jag hört bra om är Tanrevel. En brun-utan-sol som ska vara enkel att applicera och som ger en jämn naturlig bränna som håller upp till 5 dagar. HÄR kan ni läsa mer om Tanrevel, som jag faktiskt funderar på att testa. Hoppas ni gillade inlägget! Xx

Gillar