BLACK FRIDAY

Jag antar att ingen har missat att det är Black Friday idag va?! Detta är en perfekt dag att shoppa på. Idag har i stort sätt alla sidor massa rabatter och erbjudanden. Jag ska själv shoppa så himla mycket ikväll. Vill shoppa massa strandkläder och skönhetsprodukter till resan framför allt.

Vill ni shoppa på Nelly kan ni klicka HÄR. Glöm inte att skriva in koden BLACK20 när ni ska betala!

Vill ni shoppa på ASOS kan ni klicka HÄR! Det är 20% på allt, inklusive reaprodukter. Erbjudandet gäller till 28/11. Glöm inte att skriva in koden: CYBER

HÄR kan ni klicka för att shoppa på denna lyxiga sida. 30% rabatt på hela sortimentet. Erbjudandet gäller till 30/11.

Min favoritsida när det gäller skönhetsprodukter. Här ska jag verkligen shoppa loss. Allt från nytt smink till solskyddsfaktor osv till min resa. Klicka HÄR om ni också vill shoppa massa fina skönhetsprodukter!

Inte så himla känd sida, tror inte många känner till IMSO, men där finns riktigt fina plagg. HÄR kan ni shoppa! Det är 30% på hela sortimentet.

Älskar denna sida!! HÄR kan ni klicka för att shoppa på Madlady. Det är 20% på hela köpet, allt ni behöver göra är att skriva in koden: BLACK

Gillar ni designkläder som jag? I så fall är denna sida rätt för er. Som de flesta vet så köper jag hellre ett dyrt plagg än fem billiga. Det är så mycket mer värt i längden. HÄR kan ni shoppa lyxplagg! Det är 20% rabatt på alla klänningar.

Happy shopping finisar, hoppas alla hittar något fint idag! <3

Gillar

Kommentarer