Brunch på Miss Clara Hotel

Annons: Innehåller en reklamlänk

iPhoneskal

När jag var i Stockholm hade vi bokat bord på Miss Clara Hotel där vi åt brunch och skulle fira Amanda. Vi var 9 tjejer totalt och vissa hade jag inte träffat tidigare, men alla bara klickade och vi hade världens mysigaste förmiddag med en DRÖMbrunch!!

På menyn kan ni hitta allt från amerikanska pannkakor, våfflor, omeletter, sötpotatis pommes till smörgåsar. Även goda efterrätter som glass med frukt, chia pudding och milkshakes - Som till exempel varm oreo choklad med marshmallows. Eller varför inte choklad tryffel?! Som sagt, mycket goda alternativ så väldigt svårt att välja.

Vi började förmiddagen med att skåla med en varsin Strawberry Bellini...

Vi alla beställde olika rätter. Jag beställde en ”Open club sandwich” med grillad kyckling, avokado, bacon och strimlad sallad med majonnäs. Blev så ledsen över att det inte fanns glutenfria pannkakor för det var egentligen det jag ville ha som mest. Något annat jag älskade var sötpotatis pommes med tryffelmayo. Jag har alltid haft svårt för det innan men just dessa var SUPERgoda!!

Isa och jag! <3

Jag valde chia pudding med bär som efterrätt.

Jag, Kristin och Silvia! <3

Yummi!

Finaste födelsedagstjejen Amanda! <3

Jag hade verkligen världens mysigaste förmiddag! Är väldigt nöjd med servicen, maten, sällskapet och allt. En brunch som denna måste bli av snart igen känner ju jag! <3

Gillar