CHALGA

Ett lite annorlunda inlägg, men eftersom det är något folk önskar så. Har fått kommentarer och även hört från vänner / bekanta att jag borde vara mer personlig här på bloggen. Eftersom jag helst vill undvika inlägg om känslor osv (blir dock såna inlägg då och då ändå), så kan jag iallafall berätta något om mig själv.

Jag har sedan flera år tillbaka ÄLSKAT bulgarisk musik. Är så intresserad av språket, landet, människorna och allt som har med Bulgarien att göra! Pluggade dessutom bulgariska förra hösten, alltså 2014. Svårt för mig som var helt nybörjare men lärde mig läsa, förstå mer och prata lite. Sen första låten jag hörde i Kosovo för flera år sedan på en Balkankanal på tv så har jag varit fast. Älskar all balkan musik, men bulgarisk är högst upp på min lista. Inte en dag går utan bulgarisk musik här hemma.

Min dröm är att åka till Bulgarien och gå på deras konserter. Upptäcka och se landet. Svårt när ens vänner inte har samma intressen meeen en dag ska jag nog kunna få med mig någon snäll vän (eller syster haha). Här nedan har ni en del låtar. För fler låtar kan ni prenumerera på deras youtubekanal, det gör jag såklart: PlanetaOfficial.

Finns huuur många bra låtar / artister som helst! Kolla verkligen in deras youtubekanal. Gillar främst dessa: Andrea, Emanuela, Alisia, Tatyana, Yunona, Yanitsa, Galin, Konstantin, Carlos, Azis och Fiki.

Gillar

Kommentarer