DEN KOMMANDE SOMMAREN

Det är något med sommaren som får en att vara extra lycklig. Som gör en pirrig i magen och får en att längta till morgondagen samtidigt som man inte vill att dagarna ska gå för fort. En hel atmosfär av att allt bara är fantastiskt härligt och att man tar både dagarna och kvällarna som det kommer samt njuter av varje minut. Jag har alltid varit som allra lyckligast på sommaren och bara älskat allt runt omkring mig. Men den här sommaren hörni, den här sommaren är jag lite extra lycklig... Jag har så himla mycket roligt framför mig och ser fram emot allt så mycket.

Jag ska bland annat...

x Utomlands! Jag åker om två helger med mina fina tjejer.

x Spendera mycket tid i Västervik aka Sveriges finaste sommarstad? Hallå hur fint är det inte där?! Alla fina hus, uteserveringar, havet osv.

x Stockholm, såklart! Älskar ju Stockholm och ser fram emot att dricka rosé med mina vänner och även besöka ett nytt gulligt café jag hittat på instagram. Påminner mycket om Londons café jag var på senast jag var där!

x Ha picknick. Det finns nog ingenting mysigare än det?! 

x Gå på dagsfester! Man kan ju inte annat än älska alla dagsfester i Sverige. Föredrar det före utgång på natten alla dagar. Synd att jag missar White Partyt på Josefinas i år.

x Gröna Lund, förmodligen! Pratat om att åka dit med två vänner. Senast jag var där var jag ungefär 12 år så skulle vara roligt att åka dit igen. Väldigt trevligt att bara gå runt och äta sockervadd.

x Bada bada bada! Både i sjön, poolen och stranden. Ni kanske minns att jag spenderade många dagar på Varamon stranden i Motala förra sommaren - Så lär det nog bli i år igen.

Låt sommaren börja!! Jag är så redo för allt roligt nu. <3

Gillar