DOFTLJUS

Måste visa er mina fina doftljus jag köpte igår och några som jag redan hade hemma sen innan. Finns en hel del jag ska beställa hem också eftersom de jag vill ha som mest inte fanns någonstans på stan. Jag älskar verkligen doftljus och har alltid gjort, man kan ju ha de som inredning också. Doftljus, modetavlor och blommor (rosor) är verkligen så fint och gör så himla mycket i hemmet.

Sheader Candles har riktigt lyxiga doftljus. De har en lång brinntid och det finns hur många dofter som helst att välja på. Min som ni ser ovan heter Amber Noir och doftar hur gott som helst.

Doftljus från Voluspa känner nog de flesta till. De är riktigt drömmiga! Den jag har som ni ser ovan heter Pink Citron och doftar grapéfrukt, citron och även ros.

Köpte även ett doftljus från H&M Home och det måste nog vara världens godaste doft?! Här hittar ni den (jag tog alltså bort den rosa lappen på min).

Sedan har jag även två andra doftljus som jag dock glömde fota. De doftar Vanilla Orchid och luktar såå himla gott! Bortsett från doftljus gillar jag även fina ljusvaser som kan användas som dekoration. 

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Åh jag älskar doftljus!
nouw.com/jossanj