Hermés på Artipelag

När jag var i Stockholm så tog jag, Amanda och Fanny bussen till Artipelag där vi skulle gå på en Hermés utställning, rättare sagt se tillbaka på ett av modevärldens mest uppmärksammade samarbeten mellan den belgiske modeskaparen Martin Margiela och Hermés.

Jag och Amanda fick tyvärr inte ta med oss våra stora systemkameror in, vilket var en stor besvikelse, så alla bilder är tagna med Fannys lilla kamera (förutom bilden längst upp och längst ner ovanför denna text), men redigerade av mig själv. Tyckte det var otroligt dåligt att man inte blev förvarnad om att man inte får fota med en systemkamera innan man betalade. Men så kan det vara ibland. Det var verkligen första gången någonsin jag och tjejerna hade en tråkig stund med varandra, men det gick sedan över som tur är. Alla dagar kan inte vara perfekta, även om bilder får det att se ut som det. Trots det, hade vi en helt underbar dag tillsammans efteråt i alla fall. Men tycker det är viktigt att lyfta fram sämre stunder också då allt man går på inte är så perfekt som det kan se ut som.

På denna utställning fick man se Martin Margielas arbeten som han gjorde för Hermés. Flera hundra outfits med Hermés orangea färg och Martin Margielas vita tillsammans.

Jag hade på mig en svart kjol, en vit topp, svart kavaj och ballerinaskor!

Intressant utställning då jag gillar mode, men plaggen var inte ”jag” alls. Men häftigt att se och läsa om allt!

Men sedan såg vi några ”plagg” som vi fastnade för, nämligen detta! Beiget, pärlor, guld och stenar. Tänk att få gå på en utställning med endast plagg som dessa?!

Ännu en hörna vi fastnade för. Väskor man kände igen, scarfs och helt enkelt Hermés som vi är ”vana” vid!

Mina tjejer!! Lovie <3

Trots allt, så var det väldigt trevligt att få gå på denna utställning med mina favorittjejer. Vi har verkligen samma intressen och gillar att göra sånt här tillsammans. Så glad att jag har dem!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Trots vår besvikelse kan man ju inte ha annat än en underbar dag med er två <3!!
nouw.com/amandalarssons
Netti Starby,
Vilken spänande utställning ni var på och så himla tråkigt med reglerna angående systemkamerorna. Men fina bilder det blev ändå! 😃
starbys.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket härligt inlägg! och ni tre...,så fina,kram
nouw.com/juliavnmelin
janielindahl
janielindahl,
Så trist att ni inte fick ta med systemameran in 😩 I övrigt ser det ju ut som en väldigt intressant modeutställning 😍 Just delen med de beiga ”plaggen” med pärlor och guld kändes verkligen som ni! Otroligt vackert 💖
nouw.com/janielindahl
happyM
happyM,
Men va, så tråkigt när man inte får ta med kameran!! ❤️ Såg annars ut som en fantastisk utställning! Så himla kul att få ta del av! Kram ❤️
nouw.com/happym