Hôtel Costes

Annons: Innehåller en reklamlänk

239-241 Rue Saint Honoré, 75001 Paris, Frankrike

Vår första dag i Paris började på Hotel Costes. Här hade vi bokat bord och här skålade vi för första gången i Paris tillsammans! Hotel Costes är inte bara ett lyxigt hotell utan här finns även en resturang som är väldigt populär.

Deras meny var helt underbar med mycket gott att välja mellan!! Vi alla tog en Club sandwich. Jag tog en med kyckling och bacon, och Amanda och Fanny tog en med lax och avokado. Det bästa av allt var att den var glutenfri och såklart, så himla himla god. Till maten tog vi ett glas champagne.

Jag invigde mitt nya skal i Paris också. Här har ni mitt nya favoritskal som heter ”Silky dream”. Det ser verkligen silkeslent ut och som ni vet älskar jag det materialet på kläder, så skalet passar mig perfekt. Nu kan ni få 20% rabatt på det här skalet och även allt annat på iDeal of Sweden om ni anger koden ”ADELINA20”. Passa på att shoppa hem något fint! Koden gäller till 25/6.

Och till efterrätt tog vi goda bär. Bär och champagne = perfekt kombo!! <3

Kan verkligen rekommendera er att gå hit och äta, ta ett glas eller fika. Så himla trevlig personal och framför allt supergott alltihop! Xx

#bestofnouw

Gillar