LOVELY APRIL

Underbara fredag! Visst blir man lycklig när helgen kommer? Ännu lyckligare blir man att april är här. Jag älskar vår och sommar månaderna så himla mycket. Idag jobbar jag på mitt andra jobb från 18. Annars är jag ledig hela helgen. Så himla skönt. Ska spendera min helg i Linköping. Mysigt! Jag älskar verkligen att åka tåg. Har ju ingen bil för tillfället.

Ska åka till Stockholm en hel del nu framåt våren och även sommaren också. Jag har faktiskt blivit erbjuden ett jobb inom skönhet och hälsa.. Vi får se hur jag gör med det. Jag har ju redan två jobb här i Norrköping, men klart, min dröm är att jobba med mode eller skönhet. Om inte jobba utomlands så i alla fall med mode och skönhet här hemma. Det är så kul när man får ett sms från en vän i Stockholm "jag har ett jobb till dig inom skönhet för jag vet hur driven du är och intresserad av sådant, när kan du komma till Stockholm?" wow vad glad jag blir att jag får så himla många möjligheter. Jag blir så glad att mitt stora intresse för mode och skönhet får andra att tycka om min blogg så mycket och även att jag får så många möjligheter när det gäller tex jobb osv.

Nu ska jag strax äta och sedan möta upp en vän från jobbet innan vi börjar ikväll. Puss och kram, ha en toppen helg så hörs vi på söndag kväll (förmodligen tidigare om jag får tid över)!

Gillar

Kommentarer