MÅNDAGS SPA

Ledig måndag innebär lite vardagslyx, så idag påbörjade jag min måndag med hotellfrukost i Norrköpings finaste hotell, nämligen The Lamp Hotel! Jag har ätit frukost här tidigare samt haft min senaste födelsedagsfest i deras svit, men jag besöker de gärna fler gånger. Frukosten är gudomlig, miljön är helt fantastisk och personalen är så himla trevliga.

Förutom smörgåsar, pannkakor, youghurt, olika juicer, chia-pudding och varma rätter bjöds det även på bland annat en påskig muffins. Hur söta var inte dem?! Och sedan massa frukter, men det mesta var tyvärr var slut när jag fotade detta.

... Efter att vi blev mätta och belåtna var det dags för spa. Och såhär fint var det i omklädningsrummet!! Beige, guld och marmor. För för fint!!

Har besökt många spa:er innan men det här är nog mitt favoritspa hittills!! Den stora poolen var lagom kall, sedan hade vi varmpoolen som verkligen var avslappnande!

Man fick även ett spa-kit. Det första rengör och mjukgör huden, det andra är en peeling och mask som man gärna får låta vara kvar ett tag, och sist men inte minst; en kräm som man lägger efter vistelsen!

Simmade och spa-ade en hel del gjorde vi! Här ville man verkligen stanna för alltid.

De hade även ett ”is rum” där man fick lägga massa is på sin kropp och därefter basta eller gå in till ångrummet. Superskönt!!

Vi var som nya människor efter denna vistelse. Så himla nöjda! Hade ju ett presentkort till detta som jag fick från min syster på min födelsedag i november - Världens bästa present! <3 Hade en supermysig dag tillsammans med henne och ska absolut komma tillbaka hit. Kan verkligen rekommendera detta spa och hotellet också! Xx

Gillar