MIN ÅRSRESUMÉ DEL 1

JANUARI

Mitt år började med en hel del kaffedejter, en utav dem ser ni här ovan. En kall månad innebär kaffestunder med vänner. Sedan åkte jag iväg till London!

FEBRUARI

Jag var kvar i London i början av denna månad och strosade runt, testade nya caféer/restauranger och hade det allmänt trevligt. När jag kom hem så gick jag och Amanda på Fashion Week i Stockholm, och sedan närmade Alla-hjärtans-dag sig så jag, Amanda och Fanny fotade lite inspobilder på Grand Hotel i Stockholm. Det blev så himla fina bilder - Jag som älskar Alla hjärtans dag! Shoppade även en fin scarf från Louis Vuitton.

MARS

Denna månad bjöd på en hel del trevligheter. Mycket fika, lunch, bubbel, brunch och annat smått och gott med vänner. Gick på event gjorde jag också. Jag var i Stockholm en hel del och fick även besök från Stockholm.

APRIL

Mestadels av denna månad spenderade jag på Kap Verde. I alla fall första halvan av månaden. Tropiska stränder, palmer överallt och kokosdrinkar dagligen. Det var lycka! Det var även under denna resa jag fick reda på att jag hade vunnit en surfresa med Lapoint Surf Camp i Sri Lanka tillsammans med Amanda. Dansade av lycka på stranden minst sagt. Vi reser till Sri Lanka i mars 2020. En riktig drömvinst!

I slutet av april när jag kom hem så gick jag på spa och åkte till Stockholm där jag, Amanda och Fanny gick på en Hermés utställning och åt den populära ”Hermés bakelsen” som smakade gudomligt. Bokade en resa gjorde vi också så det skålade vi för!

MAJ

Denna månad bjöd inte alls på många bilder tydligen. Jag vet att min instastory uppdaterades en hel del då jag och tjejerna började sitta på uteserveringar mer och mer. Våren var påväg på riktigt!

Som ni kan se hade jag väldigt trevliga stunder under årets första månader. Resor, brunchdejter, spa, event osv osv. Min årsresumé del 2 kommer imorgon! Jag har så himla många bilder från juni månad så den får tillhöra del 2. <3

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh älskar att läsa andras års resume, jag själv har gjort en på min blogg, kika gärna in den! Men ser fram emot att få läsa dina del 2, kram<3
nouw.com/tildablanksvard
IP: 82.99.3.229