MIN ÅRSRESUMÉ DEL 2

JUNI

I början av juni åkte jag, Amanda och Fanny till magiska Pariiis! En drömstad som jag verkligen vill tillbaka till. Vi brunchade och drack bubbel hela dagarna och tog verkligen vara på varje sekund. Shoppade gjorde vi också! En helt perfekt resa. <3

Jag kom hem lagom till midsommar som firades med mina allra närmsta, Agnesa och Selma. Jag älskar denna högtid så är väldigt glad att jag kom hem lagom till midsommar.

JAG KÖPTE LÄGENHET! Mitt mål i år var att kunna köpa min alldeles egna lägenhet, och det gjorde jag! En helt nyrenoverad 2a i stan, nära vattnet och Norrköpings vackraste plats.

JULI

Min favoritmånad(!!) spenderades på stränder, spa, hemma hos Marina som har bubbelpool, runt om i Östergötland, på uteserveringar och lite till. Jag och tjejerna hade det verkligen helt underbart.

AUGUSTI

Ännu fler härliga sommardagar där vi satt på uteserveringar och luncha och drack bubbel. Jag fick även nycklarna till min lägenhet denna månad!

SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER

Fyra gråa månader, tyvärr. Jag fotade knappt några bilder under dessa månader och hade inte så mycket inspo. Har haft fullt upp med lägenheten som har renoverats lite smått (ni kan läsa och se mer av den under kategorin ”Min lägenhet”). Jag har gått ut en hel del med vänner, firat min födelsedag, shoppat och fått fina födelsedagspresenter/julklappar som ni kan se här ovan. Min instastory har i alla fall uppdaterats en hel del när kameran inte har använts. Trots gråa månader har jag haft mycket att göra och umgåtts mycket med nära och kära.

GOTT NYTT ÅR fina underbara ni. Jag hoppas att ni har haft ett lika fantastiskt år som jag! Varje år inser jag hur roligt det är att ha många bilder från året som har varit, så ännu en gång; 2020 ska jag vara ännu duktigare med att fota min vardag! Jag har redan två resor bokade och ännu en planerad, så det känns underbart. Jag är så glad och stolt över hur bra och framgångsrik mitt år har varit. Att jag köpte något jag hade som mål att köpa, att jag har unnat mig resor och shopping, haft roligt och varit lycklig. Det är så viktigt att ta vara på livet och inte glömma bort att le. Ett lyckligt år för min del! Jag ser verkligen fram emot 2020! Ikväll firar jag in det nya året med bubbel och mina närmsta vänner. Ni kan följa min kväll på instastory: adelinaadelina.

KRAM!

Gillar

Kommentarer