MONDAY ROSES

WOW vad glad jag är!! Det är så konstigt att allt kändes hur hemskt som helst för bara en vecka sedan och nu känns allt så mycket bättre. Fick väldigt bra nyheter angående jobb imorse och jag fick även chansen att få släppa ut allt jag känner och tycker igår. Skönaste känslan! Nu får jag bara hoppas att allt blir ännu bättre istället för sämre framöver. Just nu spelar det inte någon roll om någon jag inte bryr mig om mot all förmodan skulle försöka göra något hemskt för det skulle inte röra mig någonstans. Det är sådana stunder som nu som jag tror att allt bara kan bli bättre efter en dålig vecka/månad. Då spelar det negativa inte någon roll om det nu skulle hända något. Jag vet vilka jag tycker om och vill ha i mitt liv. Vilka jag gärna kämpar för och kan göra något för. Andra spelar ingen roll.

Jag är faktiskt så himla glad att jag skaffade en blogg. Här kan jag visa er mina stora intressen: Mode och resor. Men jag kan även visa er vem jag är. Mina ärliga känslor och mina tankar om allt. Här kan jag skriva av mig för att sedan sudda ut det om jag så vill.

Denna vecka (vardagarna) kommer bestå utav jobb, jobb, och ännu mer jobb. På fredag ska jag sova hos min vän. Vi ska dricka/äta gott och se skräckisar hela natten lång. Sedan blir det nog fika osv resten av helgen med vänner. Så skönt med en ledig helg och få umgås med mina loved ones.

Såhär mysigt hade jag det idag på min lediga dag.

Gillar

Kommentarer