Paket från Glossybox och Benefit

Annons: Innehåller reklamlänkar

I helgen hämtade jag ut dessa fina paket från Glossybox och Benefit. Väldigt trevligt att få hem så fina paket med så mycket behövliga produkter. Så tack till Bokadirekt för dessa paket + för presentkortet på 500 :-! Bloggbud är verkligen så himla trevligt.

I Benefit boxen fanns det...

BADgal BANG! En volymgivande mascara
som ska ge fransarna världens volym! Denna mascara har en 36 timmars hållbarhet och maxar volymen utan att tynga ned fransarna. Den är dessutom vattenfast och ska inte heller kladda. Det bästa är att formulan innehåller luftburna partiklar.

Gogotint kind & läppfärg som ger kinderna och läpparna en modellernas intensiv körsbärsröd färg som håller hela natten lång. Den kladdar inte heller! En färg som inte är något för mig, men kanske kul att testa?!

the POREfessional: Pearl Primer som är en ansiktsprimer med mjuk lyster och som dessutom minskar porer, ger hyn en fräsch look och fixerar sminket.

GALifornia rouge i gyllenrosa färgton blandat med skimrande guld som ska lukta grapefrukt och vanilj. Man får även med en rundad rougeborste och en spegel!

double the Lip som är både ett läppstift och läppenna då en särskild spets medföljer och ska definiera läpplinjen i färgen ”lusty rose”. Läpparna ska även se extra fylliga ut och läppstiftet ska dessutom hålla i 8 timmar!

BROWVO! som är en vårdande primer för ögonbrynen mjukgör och vårdar samt får ögonbrynen att se friskare och fylligare ut! Passar alla ögonbryn.

Och i Glossyboxen fanns det...

Luna by Luna transparent setting powder som ska hålla sminket på plats och samtidigt ge ansiktet en silkeslen finish.

Doucce penna med en högpigmenterad färg som både är enkel och har en krämig konsistens. En ny läppfärg som är perfekt till våren, och denna penna ska ge en ett sidenmatt resultat utan att torka ut läpparna.

Shea Body Butter som är vegansk och ger en långvarig känsla av mjukare hud. The Body Shop har verkligen allt man behöver till sin hud!

Schwarzkopf Beology Daily Moisture Essence Spray är ett stärkande spray med djuphavsextrakt och alger som man applicerar i torrt eller fuktigt hår före styling. En produkt som är perfekt när håret behöver extra fukt och glans!

Color Club Dry Ice Quick Dry Drops som ska torka nagellacket på bara några få minuter. Perfekt för mig som faktiskt har naturligt långa naglar, och filar och målar helt själv.

Gillar