RESELISTA

Min senaste resa gick till
Kap Verde! Vilket jag älskade. Det var tropiskt, lugnt och väldigt fint. Jag var verkligen ute efter en lugn resa där dagarna skulle gå ut på att spendera dem vid stranden och så blev det. Så åk dit om ni är ute efter en avkopplande semester!

Så ofta reser jag
Enligt mig själv - alldeles för sällan! Men samtidigt får jag inte klaga. Jag försöker alltid resa minst två gånger per år och hittills har jag rest två gånger och har en tredje resa på gång om tre veckor samt ännu en resa som jag vann(!!) men som jag åker till efter nyår.

Min drömresa går till
Det känns som jag alltid har nya drömresmål men(!) min absoluta drömresa går till Hawaii och Maldiverna som jag drömt om sedan jag var liten. En annan ”mindre” drömresa som jag haft i tankarna hur länge som helst åker jag ju faktiskt till snart i alla fall. Jag tror nog ni förstår vart jag ska efter alla gilla-markeringar på instagram...

Tre saker jag alltid packar med
Förutom de nödvändiga sakerna som pass, korthållare och tandborste (haha) så har jag ju alltid med mig mina skönhetsprodukter som jag absolut inte kan vara utan; Kallpressad mandelolja, min dag/nattkräm och gärna en ansiktsmask.

Det ultimata resesällskapet
Min syster helt klart. Hon är verkligen min bästavän också och den som vet hur hon ska fota för att jag ska bli nöjd. Hon är även den som vill vakna tidigt, äta frukost i lugn och ro, och ta vara på dagen för att sedan sova någorlunda tidigt så man orkar uppleva ännu mer dagen därpå. Jag är inte en person som gillar att festa utomlands utan föredrar en lång middag med ett glas i handen istället. Är jag tråkig?!

Den bästa resan jag gjort
Oj, jag gillar många av mina resor och är väldigt nöjd med alla resmålen. Men den absolut bästa resan är nog Italien som jag var i i somras/tidigt i höstas. Vi började vår resa i Italienska rivieran där vi besökte tre olika städer och avslutade sedan hela Italien-resan i magiska Milano. En annan resa jag älskade var Dubai - Dit vill jag gärna åka tillbaka till.

En inplanerad resa är
Till en drömstad som jag åker till om tre veckor tillsammans med Amanda och Fanny! Längtar så himla mycket. <3

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Åhh längtar så mycket efter våra resor!! 😍💗
nouw.com/amandalarssons
janielindahl
janielindahl,
Fotona på dig i Kap verde är ju ren och skär magi! 😍 Åh, håller med; hellre middag med något gott att dricka, än att vara ute och festa. Förstår att du längtar otroligt till er resa nu! Snart är ni där, kommer bli rena drömmen 💖 Kram fina Adelina
nouw.com/janielindahl
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så härlig lista vännen, du är så fin! 💖 Jag ser så fram emot att få följa er tre fina tjejer på er nästkommande resa! ☀️ Kramis!
nouw.com/lillymihlte
isabelldellermark
isabelldellermark,
Kul att läsa! Lånar denna listan finis 💕😍
nouw.com/isabelldellermark
gabriellahakanssons
gabriellahakanssons,
Wow vilka drömmiga bilder! Blev så sugen på att resa nu😍
nouw.com/gabriellahakanssons
celinelundqvists
celinelundqvists,
Blev såååå taggad på min resa nästa vecka när jag läste denna lista! Omg <333
nouw.com/celinelundqvists
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Härligt inlägg<3
nouw.com/juliavnmelin
fannyeskilson
fannyeskilson,
Längtar galet mycket!! 😍💗
nouw.com/fannyeskilson
cassandralun
cassandralun,
Så härligt inlägg! <3
nouw.com/cassandralun