Rösta på mig och min blogg!

Gillar ni min blogg och mina tips när jag är ute och reser främst? Blir ni inspirerade och vill resa när ni ser mina bilder och blogginlägg från mina resor? I så fall skulle jag bli superglad om ni röstade på just mig och min blogg HÄÄÄR (klick!). Bläddra ner och klicka på ”rösta” på just mitt namn. Det tar en sekund att rösta och jag vet att ni är många som läser min blogg dagligen, så skulle verkligen bli superglad om ni röstade!! Det skulle betyda så mycket för mig. Tänk att just jag och min blogg är nominerad som årets Livsnjutare i Apollos tävling. SÅ kul!

Jag gillar två typer av resor och här ovan ser ni en av dem. Att strosa runt i en modestad och testa på olika fik och restauranger, upptäcka nya platser och leva sig in i andras kultur. Att tipsa och inspirera er är ju prio ett för mig när jag fotar och bloggar om mina resor. Något jag gör då och då är även en lång guide efter en resa. Här kan ni till exempel läsa min Italien guide som blev väldigt väldigt populär. Det är tack vare den som min blogg växte REJÄLT minns jag. Jag hade upp till 1 000 unika bloggläsare den dagen jag skrev det inlägget. Helt otroligt!

Sedan har vi ju dessa typer av resor... Tropiska resor! Jag älskar stranden, snäckor och allt som hör till. Här upplever jag riktig lycka. Att njuta av varje sekund och älska livet lite extra är väldigt viktigt för mig. Jag älskar att drömma mig bort och på tropiska resor gör jag verkligen det, fast som en dröm man är i, på riktigt.

Så rösta på mig godingar, så har jag chansen att vinna en resa för två till en stad jag älskar. Och då lovas massa bilder och tips till er från mig och min blogg! Ta mig och den finaste personen jag vet till Dubai så blir vi glada. <3 Röstar gör ni alltså HÄR.

Gillar