Shopping på CHANEL BEAUTY

Ett stort paket från Chanel Beauty kom jag hem med från Stockholm när jag var där senast och det har legat under min gran fram tills julafton då jag äntligen öppnade det. Alltid trevligt att köpa något till sig själv och det här köpet gillade jag verkligen.

Så vad finns egentligen i den här stora boxen...?

Egentligen var jag ute efter bara en av sakerna men personalen som jobbade där var så trevlig och pratade med oss en hel del. Tipsade oss om produkter och visade sedan oss något jag absolut behöver i min handväska dagligen, och det slutade med två köp för min del!

Mitt första köp var då alltså Gabrielle Chanel Bodylotion. En bodylotion som jag velat ha ett tag nu och som doftar SÅ gott. Supermjuk och behaglig för huden också. En dag ska jag köpa Gabrielle Chanel parfymen också. Verkligen så himla god doft. Fin att ha framme också!

Mitt andra köp är Mirror Double Facettes som är en liten spegeldosa som jag kommer ha i min väska dagligen. Dosan innehåller en spegel med en normal sida och en förstoringssida. Jag behövde verkligen en liten spegel och självklart tackar man inte nej till en sådan från Chanel. Nu matchar den min korthållare från Chanel också, hihi. Man fick spegeln i en väldigt fin dustbag i sammet så där i kommer spegeln ligga så inte nycklar och annat kommer emot liksom.

Jag är som sagt väldigt nöjd med mina köp. Alltid extra trevligt att gå ut från en exklusivare butik med en påse i handen. Var väldigt glad över att tjejerna i butiken var så himla trevliga också och verkligen la ned tid på att slå in våra paket såhär fint! Det är verkligen ett plus när man shoppar från dyrare butiker. <3

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
Åhh så fina grejer! Smart med en spegeldosa, skulla jag med behöva<3
nouw.com/amandasääv
adelinaadelina
adelinaadelina,
Åh men tack, visst är det!! Ja en sån är verkligen bra att ha <3
nouw.com/adelinaadelina
Matilda Berlin,
Men alltså WOOOOW!!!
matildaberlin.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Jaaa!! Älskar allt på bilderna haha <3
nouw.com/adelinaadelina
MartinaOlsson,
Nu är julafton förbi, vilket även betyder att det är slut på lucköppningar i min julkalender. Det betyder dock inte att det är slut på vinstchanser, för det finns faktiskt fortfarande några tävlingar från min julkalender som fortfarande är öppna för anmälan! Vilka det är ser du här nedan 😊 Och ser du någon vinst som du gärna skulle vilja lägga vantarna på är det bara att klicka på den tillhörande länken och gå in och delta!

Vinn två valfria produkter ur Spira of Swedens "Kompis-kollektion":
https://martinaolsson.myshowroom.se/127386/julkalender-lucka-20-7/

Vinn en maffig canvastavla från Canvasbutik:
https://martinaolsson.myshowroom.se/127451/julkalender-lucka-22-7/

Vinn ett valfritt smycke till ett värde av max 399kr från 7East:
https://martinaolsson.myshowroom.se/127464/julkalender-lucka-23-7/

Vinn ett julkit med ekologiska hudvårdsprodukter från MOSSA:
https://martinaolsson.myshowroom.se/127389/julkalender-lucka-24-7/
martinaolsson.myshowroom.se
Amanda,
Såå fint! Och Gabeielle är min favorit parfym av dom jag har! 😍💗
amandalarsson.nu
adelinaadelina
adelinaadelina,