SKÖNHETSKLINIKEN

Annons: Inlägget är i samarbete med Skönhetskliniken

Något jag vill lyfta fram idag är fillers för främst rynkreducering och hudföryngring. Man kan även behandla kindbenen ifall man har förlorat volymen där genom åren samt förstärkning av käklinjen samt skapa en mer definierad haka bland annat. Jag har själv inte gjort något av detta men jag har hört så bra om just fillers för hudföryngring, om man inte vill prova på botox som jag har. Injektionsbehandlingar har blivit väldigt populärt de senaste åren och så länge man går till en legitimerad personal så är resultaten oftast naturliga och bra. När man utför rynkbehandlingen på Skönhetskliniken så är det alltid legitimerad personal med många års erfarenhet, sedan finns det även en medicinsk läkare på plats för att kunden ska känna sig helt säker. Det tycker jag är otroligt viktigt!

Vår kropp producerar hyaluronsyra naturligt och det är just det fillers består av. Med åldern och genom åren minskas hudens elasticitet vilket innebär att linjer, rynkor och spänsten avtar. En filler påverkar inte musklernas rörlighet som botox, utan reducerar linjer och veck genom att fylla ut området under dem. På så vis lyfts huden upp och blir slätare samt upplevs yngre.

Resultaten med fillers är omedelbara, till skillnad från botox. Skönhetsklinikens behandlare har stort fokus på att det ska se naturligt ut samtidigt som att förändringar ska vara tydliga.

Skönhetskliniken ligger nära Avenyn i centrala Göteborg. <3

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Hoppas du får en skön helg fina du <3
nouw.com/hilma