The choices we make in those moments can define the rest of our days.

Detta med att ha en blogg och tänka på vad för inlägg man ska skriva, vilka ord man ska använda och hur man vill att andra ska se på en. Vissa tycker det är hur opassande som helst om jag skriver ett personligt inlägg. Lätt att misstolka, tro och anta något. Det är sällan människor vill någons bästa så ser dem ett inlägg om tex känslor är det lätthänt att de istället blir alldeles för nyfikna och lägger sig i på ett irriterande sätt. Men det är ju sådant man får ta om man väljer att skriva ett personligt inlägg, eller hur? Men sedan finns det dem som gärna vill att man ska vara mer personlig och som uppskattar om man är ärlig om allt som har med känslor att göra.

Livet handlar faktiskt inte bara om fina kläder, mat, drinkar, bilder och om resor! Livet är så mycket mer än så. Vänskap, kärlek, hur man mår, hur någon eller några fått en att känna. Där kan vi prata om livet! Jag gillar inte att höra att min blogg eller instagram är ytlig, för jag är inte en sån person i verkligheten. Jag är egentligen den tjejen som älskar att läsa / höra om känslor, vänskap, kärlek, om hur andra tagit sig upp när de inte mått så bra. Hur de gått vidare och hur de på ett så starkt sätt som möjligt kunnat lägga någon bakom sig. Jag fascineras av människor som vågar visa sina känslor. Som inte är rädda för att säga som de tycker och känner.

Egentligen angår inte det personliga någon. Att skriva om något personligt på en blogg, där vem som helst kan läsa det, det är lätthänt att man blir dömd. Eller att något misstolkas och någon som egentligen inte förtjänar det, får tusen frågor om det. Fast att det är något JAG skriver och något jag känner. Det är så sjukt att så mycket missförstånd sker hela tiden på sociala medier. Inte bara från min blogg utan från ALLA. Lägger någon upp en bild om att den är ledsen, ja då tror alla automatiskt att det handlar om kärlek? Det kan lika gärna handla om dens föräldrar, syskon eller vänner. Eller t.o.m om en händelse som hände på jobbet tidigare idag. Ni förstår min poäng.

Men jag är faktiskt inte personen som bryr mig. Jag älskar ju att skriva av mig och gör det gärna. Men då ska ju inte någon annan få frågor om det. Utan i så fall jag! Men det är viktigt att veta, när man läser någons blogg, att allt är inte som ni tror. Ni har egentligen ingen aning. Mycket går att misstolka, men läs genom mina rader, då kanske ni förstår mer. Jag skriver ju så jag själv förstår, men förstår ju om andra tolkar någon mening helt fel. Men jag tänker inte bli en person som låtsas att livet bara handlar om resor och fina kläder. Livet är så mycket mer än så. Som tex saknad. Och jag älskar att jag kan nå ut till folk. Det är så kul när man får höra av andra att mina texter går rakt in i någons hjärta. Blir så glad!

Ikväll har jag tänkt så himla mycket. På allt. Jag har insett att jag är den viktigaste personen i mitt liv och om jag tycker något, så måste jag få säga det. Om jag känner något, så måste jag vara ärlig om det. Just nu är ingen viktigare än jag själv. Tänker inte be om ursäkt för att jag känner eller tycker på ett vist sätt. Och om någon har sårat en, då måste man våga säga det. Utan att vara rädd för att andra ska döma en eller tycka dåligt om det. Godnatt. <3

Gillar