Vi skjuter fram vår resa!

Imorgon bitti skulle jag och Amanda vara påväg till Sri Lanka, men den resan fick vi skjuta fram pga svåra tider just nu. Vem kunde ana att det skulle bli såhär stort med det här viruset? Gränserna stängs, man kan behöva vara i karantän utomlands osv osv. Nu är det ju inte viruset vi sköt fram resan för, för Sverige är redan så pass drabbat så det är större risk att få Coronaviruset här hemma än utomlands, men vi tänkte främst på riskerna att fastna i ett annat okänt land på obestämd tid och inte få veta när man får komma hem. Vi har nära och kära, jobb och lägenhet att tänka på här hemma. Våra visum blev dessutom indragna under hela mars månad. Vi kommer skjuta fram resan till hösten 2020 som det ser ut nu, men Lapoint Camps erbjöd oss att få skjuta fram resan upp till hela 12 månader. Så jag ser verkligen fram emot att få upptäcka Sri Lanka längre fram! Nu har vi ännu mer tid att planera och hitta nya ställen att besöka, sedan har vi möjlighet att göra något vi alltid velat men som vi inte haft tid att planera just denna gång. Vi har en lista på olika stränder och restauranger samt ställen vi skulle ha besökt, men nu kommer vi kunna lägga till ännu mer på listan eftersom resan är framskjuten!

Jag hade tagit semester från jobbet, börjat packa, köpt allt man behöver, växlat pengar, så att skjuta fram en planerad resa var verkligen det tråkigaste som hänt på länge. Nu är det tillbaka till jobbet på måndag som gäller. Jag ska dessutom resa med Ving i maj och landet jag ska åka till tar inte emot svenska resenärer till och med 12 april som det ser ut just nu. Jag håller tummarna att allt löser sig så jag får åka iväg i maj som planerat. Gud vilket tråkigt år minst sagt.

Som plåster på såret står jag dock på väntelistan till min DRÖMväska nu! Ni anar inte hur lycklig jag är över just det. Efter lägenhetsköpet har väskan varit på min lista över ”mål”. Vilken lycka! Kan ni gissa vilken väska som snart blir min förhoppningsvis?! Xx

Gillar

Kommentarer

wiilmahansson
wiilmahansson,
Ååh så spännande med väskan!! Du måste uppdatera vilken det är!!😍
nouw.com/wiilmahansson